Superleuk georganiseerd, leuke originele opdrachten en het materiaal was ook makkelijk in gebruik. Wij merken alleen dat we wel behoefte hadden aan een break tussendoor.

Ekram

Perfect georganiseerde muzikale Jordaan tour. Gids kon groep goed inschatten, veel leuke Amsterdamse anekdotes en liederen. Super leuke echt Amsterdamse cafeetjes. Top gids.

Chirs

Was erg gezellig!

Jill Stokkermans

Hele leuke tour en hele goede uitleg.
Arrangement was bestemd voor brandweer ver. Magnus te Schagen. Totale indruk was goed, helaas waren wij iets te laat op locatie waardoor de Jordaantour en het smartlappen zingen moest worden ingekort. Verder was het diner en de bediening goed, en hebben wij een paar gezellige uurtjes gehad.

Jos Verweij

Mooi en indrukwekkend verhaal.

Pieter Fluit

Wij hebben met heel veel plezier de puzzeltocht gedaan. Het was erg leuk om op deze manier de Jordaan te leren kennen. We hebben ook genoten van de behulpzaamheid van de jordanezen...bedankt!!!

Saskia van der Straaten

geweldig wat deed die man zijn best, en 2 leuke kroegjes gezien. Een geweldig middag.

e de vette

Een geweldige dag! Goed verzorgde lunch in lunchboot, jammer dat er niet iets van Amsterdam werd verteld, beslist het overdenken waard. Artis heel gezellig en restaurant Nilsson tegenover Artis echt de moeite waard.
Zeer goede rondleiding over de walletjes. Aardige en goed geinformeerde gids en kon ons alles vertellen met ook een kwinkslag. Waren zeeer tevreden!
de muzikale jordaantoer is een echte aanrader. gezellig meezigen, lekker wandelen en een drankje. wij hebben een top dag gehad, met dank aan de gids die veel leuke weetjes had over de jordaan en de bekende jordaanse zangers.

V. Koning

locatie was prima, gastvrouw Chantal was erg leuk, en de bediening was ook prima, lekker gegeten vriendelijke bediening

A. Stoke Gallo

prima rondleiding, gezellig samen zingen en daarna een hapje eten hetgeen perfect verlopen is. De programma's sloten naadloos op elkaar aan, prima georganiseerd. een aanrader voor een ieder.

J. van Kasteren

Een hele gezellige tocht met de scooter door Amsterdam. Met de scooter kun je makkelijk overal tussendoor, waardoor je overal snel ter plekke bent. Een prachtige route met daarin een wedstrijdelement, het was voor ons een top activiteit voor onze groep.

A. Smetsers

De Muzikale Jordaan Tour: een hele leuke manier om de Jordaan te ondekken. Jan heeft een geweldige babbel en een nog betere stem. Een aanrader.

K. de Gooijer

Wij hebben een geweldige dag gehad alleen bij het zingen van de smartlappen was de cafebaas Zarte Gerrit een beetje nors. We moeten niet op stoelen en banken staan.

J. Arts

Wij zijn zeer tevreden over het arrangement, prima georganiseerd, hele goede begeleing geduende het spel, inhoudelijk een enorm leuke activiteit.

E.J.M. Koot KDV Pukkie

Wij hebben een leuke dag gehad met Grazy 88. De opdrachten waren afwisselend en leuk. De begeleiding was goed. Alleen jammer dat de comsumpties op het eind waren.

Yvette ter Veen

leuke tour, goede gids en veel info! vooral leuk omdat je ook even achter het raam mocht zitten bij het PIC!
Leuk arrengement. Zeer ontspannen en divers. Flexibele gids, waardoor er veel kon.
Wat een heerlijke dag in Amsterdam! Goed verzorg, leuke kroegen aangedaan. Onderweg in de Jordaan veel gezien, gezongen en gelachen. Kortom een geslaagd feest. De vrijwilligers, voor wie het feest was, hebben het er nog maanden over gehad.

Jolanda de Hoog

een erg leuk tijdverdrijf op de wallen, geweldig alleen al mensen te kijken en er dan nog wat van opsteken ook. Hans onze gids een super aardige gast!! ook dit is een aanrader voor een uitje met vrienden of collega's

R. Boeijen